CONTACT

Gezondheidscentrum De Nije Veste (tweede verdieping)

Oranjelaan 104, 3862 CX Nijkerk

Telefoonnummers:
033-7210535
06-30066508
06-14191364

Website: www.cesarnijkerk.nl

Contactformulier

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag

NIEUWS

We hebben een nieuwe praktijkfolder!! Deze is te bekijken door hier te klikken!

OEFENTHERAPIE CESAR

Wij, als bewegingsspecialisten, coachen u naar een betere manier van bewegen.

Oefentherapie Cesar is geschikt voor iedereen die zijn klachten zelf wil leren verminderen of opheffen, en voorkomen. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor rug, bekken(bodem), heup, nek, schouder, hoofdpijn of ademhalingsklachten. De behandeling wordt door de bewegingsspecialisten van Oefentherapie Cesar afgestemd op het persoonlijke belastbaarheidsniveau en dagelijks leven van de patiënt.

Iedereen gebruikt zijn lichaam op een andere manier. Het is nogal een verschil of je een kantoorbaan hebt of bijvoorbeeld stratenmaker bent. Iemand die zijn lichaam, om wat voor reden dan ook, niet goed gebruikt of verkeerd belast, loopt een sterk verhoogde kans op lichamelijke klachten. Ook door spanning, een aandoening of veranderingen in het dagelijks leven/bewegen raakt het lichaam uit balans en kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Oefentherapie Cesar kan dan uitkomst bieden.

Voor meer informatie klik op: www.cesarnijkerk.nl

AFSPRAAK MAKEN

Eerste afspraak? Vul dan het formulier in om uw contactgegevens achter te laten. Er wordt contact met u opgenomen voor een eerste afspraak.

EERSTE AFSPRAAK

EERSTE AFSPRAAK

Vul het formulier in om uw contactgegevens achter te laten.

PER TELEFOON

PER TELEFOON

Voor het maken van een afspraak bel: 033-7210535