Nijkerk Challenge

Informatie voor deelnemers Nijkerk Challenge 2018

 

De Nijkerk Challenge wordt in 2018 voor de vijfde keer georganiseerd door de gezondheidscentra Nijkerk. De Challenge is een uitdaging die een groep mensen samen aangaat. De Challenge bestaat uit zes aaneengesloten dagen wandelen in de laatste week van augustus. De afstanden worden met de deelnemers besproken tijdens de trainingsfase van ongeveer een half jaar. Deelnemers aan de Challenge hebben een uitnodigingsbrief van de huisarts(en) ontvangen.

6 februari 2018: informatieavond

Op dinsdag 6 februari 2018 vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de voorbereidingen en de Challenge. Start 19.00 uur. Locatie: Rabobank Randmeren, Van het Hoffstraat 24 Nijkerk. Ook ‘oud-Challengers’ zullen daar hun ervaringen delen.
Op deze avond kunnen alle vragen worden gesteld en worden de inschrijfformulieren ingevuld. Aanmelden voor deze avond is gewenst.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar ndc@gc-nijkerk.nl of contact op te nemen met de receptie van gezondheidscentrum De Nije Veste 033-721 05 00 of de receptie van gezondheidscentrum Corlaer 033-721 04 00.

Mensen die geen uitnodigingsbrief van de huisarts voor de informatieavond en de Challenge hebben ontvangen, kan gevraagd worden contact te zoeken met hun huisarts bij de gezondheidscentra Nijkerk als men deel wil nemen aan de Challenge.

3 maart 2018: eerste wandeling

Op zaterdag 3 maart start de eerste wandeling voor de Challenge-deelnemers.
Informatie over locatie en aanvangstijd volgt binnenkort.

27 augustus t/m 1 september 2018

De Challenge week bestaat uit zes dagen aaneengesloten wandelen, van maandag 27 augustus tot en met zaterdag 1 september 2018.

1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 zullen de Challengers over de finish gaan. De feestvreugde zal dit jaar extra groot zijn, omdat er op deze dag ook andere feestelijkheden in Nijkerk zijn.

Informatie of vragen over de Nijkerk Challenge: ndc@gc-nijkerk.nl

Deze pagina is het laatste bijgewerkt op 30 januari 2018