CONTACT

De Nije Veste
Oranjelaan 104, 3862 CX, Nijkerk

Telefoonnummer: 0523-613749 (10:00-12:30 uur)

Website: www.phcossee.nl

OPENINGSTIJDEN

Het spreekuur in Nijkerk is op woensdag en uitsluitend op afspraak.
Die afspraak kan telefonisch gemaakt worden via 0523-613749 op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur.

MANUELE GENEESKUNDE

De praktijk manuele geneeskunde is sinds 2003 in Nijkerk gevestigd, en sinds 2011 in De Nije Veste op de Oranjelaan, als dependance van de praktijk in Balkbrug.

De arts voor manuele geneeskunde is bij uitstek deskundig in het onderzoeken en behandelen van klachten die samenhangen met het bewegingsapparaat: het stelsel van botten, gewrichten, spieren en banden. De meest voorkomende klachten die we op deze manier vaak goed kunnen verhelpen zijn niet alleen nek- en rugklachten, maar ook klachten van de schouder, arm, heup en hoofdpijn. Daarvoor zijn vaak een paar behandelingen voldoende.

Het zorgvuldig navragen van de klachten en precies lichamelijk onderzoek horen hier uiteraard bij. De behandeling, waarbij met voorzichtige manoeuvres geprobeerd wordt de beweeglijkheid en functie van gewrichten te herstellen, wordt in de volksmond ook wel “kraken” genoemd. Dat klinkt heel indrukwekkend: de meeste mensen vinden het achteraf erg meevallen.

Niet elke klacht laat zich op deze wijze wegnemen. Als er iets kapot is (zoals in de rug bij een hernia) dan kan je met deze techniek natuurlijk niet de rug genezen; maar in een deel van de gevallen is toch verlichting te bieden door in elk geval te zorgen dat andere gewrichten goed werken, waardoor de spanning en de druk in de rug afnemen.

Ph. Cossee, arts manuele geneeskunde, is geregistreerd bij het Register OrthoManuele Geneeskunde (ROMG) en lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van artsen voor OrthoManuele Geneeskunde (NVOMG).

Meer informatie kunt u vinden op:

Ph.A.P. Cossee

Vierde Blok 9 7707 SE Balkbrug

AFSPRAAK MAKEN

Het spreekuur in Nijkerk is uitsluitend op afspraak.

PER TELEFOON

Voor het maken van een afspraak bel: 0523-613749 (tussen 10:00 - 12:30 uur)