CONTACT

Fysiotherapie De Nije Veste

Postbus 1192 3860 BD Nijkerk

Bezoekadres: Oranjelaan 104, Nijkerk

Tel. 033-7210 510 Fax 033-7210 511

E-mail: receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl

Website: www.fysiotherapiedenijeveste.nl

Voor het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen, bij voorkeur tussen 08.00 en 14.00 uur, dan is de praktijkassistente aanwezig.

Voor dringende zaken die niet kunnen wachten kunt u ook na 14.00 uur bellen. U krijgt dan direct één van de fysiotherapeuten aan de lijn. Houdt u er dan wel rekening mee, dat u deze dan stoort in zijn of haar werkzaamheden.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag van 07.00 tot 21.00 uur.
Vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.

Voor FysioFit! hebben wij verschillende tijden gereserveerd:
Maandag 09.00-11.00 en 18.45-21.00
Dinsdag 07.00-11.30 en 18.00-21.00
Woensdag 09.00-11.00 en 18.30-21.00
Donderdag 09.00-11.00 en 18.00-21.00
Vrijdag 07.00-11.30 en 13.00-15.00

UW OORDEEL OVER ONS
NIEUWS

Slim besparen op je zorgkosten? Dat kan met ixorg

Goede zorg moet voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Vanuit die gedachte is ixorg ontwikkeld door fysiotherapeuten. Hét alternatief voor je (dure) aanvullende verzekering.

ixorg als je zelf controle wilt houden over je zorgkosten

Bij ixorg bouw je middels een maandelijkse inleg een eigen zorgpotje op voor je reguliere kosten voor fysiotherapie. Daarnaast profiteer je van een unieke ongevallendekking voor medisch noodzakelijke fysio na een ongeval. Tevens zijn ernstige blessures zoals spierscheuringen of botbreuken altijd gedekt.

Met ixorg spaar je voor fysiotherapeutische zorg die je wellicht in de toekomst nodig hebt. Het bedrag bepaal je zelf. Je betaalt alleen voor zorg die je hebt afgenomen. Niets meer en niets minder!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

PRAKTIJKINFORMATIE

De praktijk Fysiotherapie De Nije Veste bestaat sinds maart 2011 als fusiepraktijk tussen twee langer bestaande fysiotherapiepraktijken in Nijkerk. De expertise van 16 fysiotherapeuten + 2 praktijkassistenten verzekeren een optimale behandeling.

U vindt ons op de 2e verdieping van Gezondheidscentrum De Nije Veste, waar we de beschikking hebben over 9 behandelruimtes en 2 ruime oefenzalen van respectievelijk 175m2 en 50 m2.

Wij leveren verantwoorde zorg binnen een vriendelijke, veilige en vertrouwelijke omgeving.

Onze belofte: gastvrije, persoonsgerichte zorg met een glimlach.

Het beleid van de praktijk is erop gericht, dat voor cliënten uiterlijk binnen 2 dagen na aanmelding een eerste afspraak kan worden gepland.

In het team van fysiotherapeuten zijn de volgende verbijzonderingen aanwezig:

 • manuele therapie
 • bekkenfysiotherapie
 • oedeemfysiotherapie
 • oncologiefysiotherapie
 • sportfysiotherapie
 • kinderfysiotherapie
 • geriatriefysiotherapie
 • handtherapie
 • hartrevalidatie

De praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie, de beroepsgroep KNGF, de Nederlandse Vereniging voor HandTherapie NVHT, de regionale CVA-zorgketen Stroke Service Eemland en bij de landelijke netwerken ParkinsonNet en ClaudicatioNet.

Naast fysiotherapie wordt aandacht besteed aan preventieve training (beweegprogramma’s) bij overgewicht en bij chronische aandoeningen als suikerziekte, hart- en vaatziekten en longziekten.

Maar wij richten ons niet alleen op ‘patiënten’: wie streeft naar een betere fitheid en gezondheid, en daarbij persoonlijke en deskundige begeleiding wil, is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de faciliteiten van een sportschool en combineren dat met de professionele begeleiding van de fysiotherapeut. Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht zijn daarbij belangrijke waarden.

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

TEAM

Pauline van Bennekom

sportfysiotherapeut; orthopedische revalidatie

Ronald Bokkers

manueel therapeut; kinder-manueeltherapeut; dry needling

Marissa Hüsken

oedeemfysiotherapeut; oncologiefysiotherapeut

Paul van Dongen

Parkinson; CVA; NAH; ClaudicatioNet; hartrevalidatie

Chantal van Donselaar

kinderfysiotherapeut; longrevalidatie; NAH

Margreet van Esveld

praktijkassistente

Peter van Harten

manueel therapeut; orthopedische revalidatie; longrevalidatie

Mieke Hoetmer

praktijkassistente

Rita van der Kleijn

bekkenfysiotherapeut; dry needling

Hester Liemburg

diabeteszorg; overgewicht; leefstijladviseur

Rian van de Ruitenbeek

sportfysiotherapeut; orthopedische revalidatie

Wilmar Vierveijzer

manueel therapeut; kinder-manueeltherapeut; orthopedische revalidatie

Anne de Vries

geriatriefysiotherapeut

Linda Weinberger

handtherapie; hartrevalidatie

Cees de Wolf jr.

manueel therapeut; orthopedische revalidatie; longrevalidatie

Cees de Wolf sr.

praktijkmanagement

Esmée Neijmeijer

allround fysiotherapeut

Belinda Groenestein

allround fysiotherapeut

Elmar Zijl

allround fysiotherapeut; ClaudicatioNet
KWALITEIT

Kwaliteit en Fysio Prestatie Monitor

De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een meetinstrument dat op geautomatiseerde basis de patiëntervaring van fysiotherapiepraktijken meet door middel van de CQ-index. Met de CQ-index wordt de kwaliteit van zorg vanuit patiëntenperspectief op een betrouwbare, wetenschappelijk verantwoorde manier gemeten en openbaar gemaakt. Al onze patiënten worden, indien zij hiermee instemmen, na hun behandelingen automatisch door ons uitgenodigd voor deelname aan een online vragenlijst. De resultaten worden (anoniem) teruggekoppeld via een online monitor. De actuele resultaten van de ingevulde enquêtes zijn hieronder door u in te zien. Het gaat hier dus over uw oordeel van onze praktijk.

NIEUWS

30-03-2018

Chantal haalt diploma kinderfysiotherapie

Joehoeeeee!! Zo reageerde Chantal na het behalen van het diploma kinderfysiotherapie. Daarmee is Chantal specialist in het behandelen en begeleiden van kinderen binnen de fysiotherapie en mag zij de internationale titel MSc dragen.
En daar zijn we trots op!

31-10-2016

HARTPATIËNTEN NIJKERK REVALIDEREN DICHT BIJ HUIS

Patiënten uit Nijkerk die herstellen van een hartaandoening kunnen voortaan dicht bij huis revalideren. Cardiologen van Meander Medisch Centrum en fysiotherapeuten van De Nije Veste zijn de samenwerking aangegaan en bieden deze patiënten voortaan een bewegingsprogramma in Nijkerk.

Hartpatiënten krijgen verschillende programma’s aangeboden om de gevolgen van de hartaandoening te beperken en het risico op een mogelijk nieuw infarct te verminderen. Het is belangrijk dat mensen na een infarct, dotterbehandeling of hartoperatie gaan sporten, dan wel blijven sporten. Deelname aan een hartrevalidatieprogramma draagt bij aan een langer en gezond leven. Vaak blijkt het, om verschillende redenen, niet mogelijk om aan het hartrevalidatieprogramma in het ziekenhuis in Amersfoort deel te nemen. Het is heel prettig voor deze patiënten om vanaf nu in hun eigen woonplaats te kunnen deelnemen aan het bewegingsprogramma om te werken aan herstel.

Praktisch betekent dit, dat een Nijkerkse hartpatiënt die daarvoor in aanmerking komt, de keuze krijgt voorgelegd het bewegingsprogramma van de revalidatie in Nijkerk te volgen: substitutie van zorg, dichtbij en op maat.

In 2014 is dit traject ingezet en het resultaat mag best bijzonder genoemd worden en is uniek in Nederland.

1-10-2015

FYSIOTHERAPIE DE NIJE VESTE PROLONGEERT PLUS-STATUS

Praktijk FYSIOTHERAPIE DE NIJE VESTE wordt zowel door verzekeraars als door haar cliënten beoordeeld op de kwaliteit van de dienstverlening. Deze beoordeling heeft ertoe geleid dat verzekeraars de praktijk het predicaat PlusPraktijk hebben gegeven. Cliënten beoordelen de praktijk met een rapportcijfer 8,9.

De praktijk voldoet niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsgroep, maar gaat een stap verder. Daarbij gaat het onder meer om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken of het aantal behandelingen voor een bepaalde klacht. Andere voordelen zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

De fysiotherapeuten van de Nije Veste mogen met recht trots zijn. De erkenning is het resultaat van de inspanningen die worden geleverd de kwaliteit van de zorgverlening op het hoogste niveau te brengen. De praktijk behoort hiermee tot het topsegment van de fysiotherapie in Nederland. U kunt dus rekenen op de beste behandeling.

2 NIEUWE SPECIALISTEN IN HUIS

Sinds juli 2015 hebben we 2 nieuwe specialisten in huis: Anne de Vries is opgeleid tot master of science geriatriefysiotherapie en Cees de Wolf jr. tot manueel therapeut. Beiden hebben hun 3-jarige opleiding succesvol afgerond en staan ingeschreven in het desbetreffende kwaliteitsregister van het KNGF.

Met deze verbijzonderingen hebben we nóg meer kennis in huis.

Kijk hier voor meer informatie over manuele therapie.

Klik hier voor meer informatie over de geriatriefysiotherapeut.

HARTREVALIDATIE

Linda Weinberger en Paul van Dongen zijn opgeleid om het beweegprogramma (FIT-module) van de tweede fase hartrevalidatie te verzorgen. Zij hebben de cursus en de bijbehorende stage succesvol afgerond. U kunt dus veilig en verantwoord bij ons terecht voor het werken aan uw herstel bij angina pectoris, na een hartinfarct, dotterbehandeling of hartklepoperatie. U leert vertrouwen te krijgen en hoe u veilig kunt bewegen en gezond te leven met minder stress. Wij helpen u snel weer aan de slag te kunnen gaan. Uiteraard gebeurt dit in directe samenspraak met uw behandelend cardioloog. Meer informatie via 033-7210510 of via de mail: receptie-receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl.

FYSIOFIT!

Naast fysiotherapie biedt Fysiotherapie De Nije Veste ook sportabonnementen aan. Wij doen dat onder de naam FysioFit!

FysioFit! is méér dan sporten bij de sportschool: het is een totaalpakket van bewegen en leefstijladvies voor een betere fitheid en gezondheid en meer energie. De training vindt plaats in kleine groepen, zodat aan alle deelnemers ruimschoots aandacht geschonken kan worden. U voert een oefenprogramma uit, dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

De computergestuurde apparatuur maakt het u gemakkelijk: op uw persoonlijke trainingskaart staat uw programma, u hoeft de toestellen alleen maar aan te zetten, de rest gaat vanzelf. Vóór aanvang van het programma wordt een uitgebreide intake gedaan, die onderdeel vormt van het abonnement. Tijdens het programma wordt dit regelmatig met u geëvalueerd en waar nodig aangepast. De begeleiding tijdens de training is door minimaal 1 ervaren fysiotherapeut.

FysioFit! is bewegen met plezier. Tijdens de groepstraining wordt vooral ook veel gelachen en dat is ook gezond! Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of ziekte. We gebruiken hiervoor het programma MyFitplan: een methode die je in beweging brengt en houdt op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie.

Wij bieden 2 abonnementen aan: 1 x of 2 x per week sporten. De tarieven zijn €37,50 resp. €60,- per maand.

Voor FysioFit! hebben wij verschillende tijden gereserveerd:
Maandag 09.00-11.00 en 18.45-21.00
Dinsdag 07.00-11.30 en 18.00-21.00
Woensdag 09.00-11.00 en 18.30-21.00
Donderdag 09.00-11.00 en 18.00-21.00
Vrijdag 07.00-11.30 en 13.00-15.00

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

CORE STABILITY TRAINING

Fysiotherapie De Nije Veste biedt CORE STABILITY TRAINING aan.

Deze training wordt 1 keer per week gegeven aan groepen van maximaal 8 personen en is bestemd voor iedereen die last heeft van terugkerend rugklachten, die de rug preventief wil trainen, die bewuster wil zijn van houding en beweging of die sportprestaties wil verbeteren.

In de training wordt aandacht geschonken aan het trainen van de rompspieren in kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Voor deelname aan de training is geen verwijzing van een arts nodig. U betaalt abonnementskosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Core Stability Training wordt 1 x per week gegeven en kost €37,50 per maand.

Voor meer informatie bel 033 7210510 of mail naar receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl 

RELAXFIT!

Fysiotherapie De Nije Veste biedt RELAXFIT! aan.

RelaxFit! is voor iedereen die behoefte heeft aan een rustmoment voor lichaam en geest. Jong of oud, dat maakt niet uit. Je leert beter voelen van en luisteren naar je lichaam.

RelaxFit! is vooral ook geschikt voor wie last heeft van een verstoorde ademhaling, spanningsgerelateerde klachten of  lichte nek- of rugklachten.

Bij RelaxFit! doe je oefeningen in groepsverband onder leiding van fysiotherapeute Hester Liemburg. Er wordt vooral aandacht besteed aan ontspanning en ademhaling, maar ook aan lenigheid en soepelheid, balans en kracht en verbetering van het bewegingsgevoel.

Dit zijn veelal eenvoudige grondoefeningen op een mat, in lig, zit en stand. Incidenteel ook oefeningen in de buitenlucht, bijvoorbeeld tijdens een wandeling.

Een groepsles RelaxFit! duurt ± 45 minuten.

Voor deelname aan RelaxFit! is geen verwijzing van een arts nodig. Je betaalt abonnementskosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. RelaxFit! wordt 1 x per week gegeven en kost €37,50 per maand.

Voor meer informatie bel 033 7210510 of mail naar receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl 

Vallen Verleden Tijd
De cursus Vallen Verleden Tijd is een groepscursus bestemd voor ouderen die zijn gevallen of die bang zijn om te vallen. In de cursus wordt geleerd hoe een val kan worden voorkomen en de kans op letsel bij een val verkleind. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. De cursus wordt door ervaren begeleiders gegeven bij de UVV en bij sportschool Rebel. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de receptie van De Nije Veste (033-7210500).

Deelnemers aan de vorige cursussen zijn erg enthousiast en vol zelfvertrouwen. Klik op de foto hiernaast om te zien hoe zij de cursus beoordelen.

DIRECTE TOEGANKELIJKHEID

Geen verwijsbrief nodig

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts. De fysiotherapeut laat uw huisarts weten dat u bij hem onder behandeling bent. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van eventuele andere klachten.

Voor aanmelden bij de praktijk kunt u gebruikmaken van het contactformulier onderaan deze site. Direct naar : contactformulier

TARIEVEN

Tarieven Fysiotherapie 2019

Prestatiebeschrijving

Tarief 

Zitting reguliere fysiotherapie

€ 37,00

Zitting manuele therapie

€ 52,25

Zitting oedeemtherapie

€ 52,25

Zitting bekkenfysiotherapie

€ 52,25

Zitting geriatriefysiotherapie 

€ 52,25

Zitting kinderfysiotherapie

€ 52,25

Dry needling

€ 52,25

Lange zitting voor complexe en/of meervoudige zorgvragen

€ 52,25

Screening

€ 19,00

Screening, intake en onderzoek

€ 55,00

Intake en onderzoek na verwijzing

€ 48,00

Eenmalig onderzoek

€ 55,50

Groepsbehandeling 2 personen (60 min.)

€ 35,00

Groepsbehandeling 3 personen (60 min.)

€ 32,00

Groepsbehandeling 4 personen (60 min.)

€ 29,50

Groepsbehandeling 5-10 personen (60 min.

€ 23,50

Toeslag voor behandeling aan huis

€ 18,00

Toeslag voor behandeling in een instelling

€ 10,50

Instructie/overleg ouders/verzorgers van de patiënt

€ 52,25

Verstrekte verband- en hulpmiddelen

op aanvraag

Verslaglegging aan derden

€ 60,00

Eenmalig kinderfysiotherapeutisch rapport

€ 52,25

Niet-nagekomen afspraak, mits korter dan 24 uur afgezegd

€ 26,50

 Niet-nagekomen afspraak consult specialisatie fysiotherapie,

mits korter dan 24 uur afgezegd

€ 39,50

 

Tarieven FysioFit!

Beweegadvies (FIT-test, persoonlijk beweegadvies, programma op maat)  € 70,-  

Bij afsluiten van een abonnement vervallen de kosten van het beweegadvies.

Abonnementen zijn er in 2 vormen: 1 of 2 x per week sporten, inclusief fysiotherapeutische begeleiding en voorafgegaan door een uitgebreide intake.                                                                              

Kosten per maand

1 x p.w. € 37,50

2 x p.w. € 60,-

Spelregels:

 • Geen inschrijfkosten, geen opzegtermijn.
 • Minimum abonnementsduur is 3 maanden.
 • Trainen is altijd op afspraak.
 • Abonnement wordt automatisch verlengd.
 • Betaling per maand middels automatische incasso.
 • U kunt rekenen op een programma op maat, een persoonsgerichte aanpak en begeleiding door minimaal 1 ervaren fysiotherapeut.
KLACHTENREGELING EN PRIVACYREGLEMENT

KLACHTENREGELING

U mag ervan uitgaan dat uw fysiotherapeut er alles aan doet om de behandeling en het contact met u zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft over de behandeling van uw fysiotherapeut. Een andere mogelijkheid is dat u ontevreden bent over de manier waarop uw fysiotherapeut of zijn medewerker met u omgaat. Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Indien u niet tevreden bent over de behandeling kunt u dit het beste direct kenbaar maken aan uw eigen therapeut. Wellicht kunt u samen tot een oplossing komen. Als u zich daar zekerder bij voelt, kunt u een bekende uit uw familie- of vriendenkring vragen hierbij aanwezig te zijn. Ziet u op tegen de confrontatie met uw fysiotherapeut, dan kunt u eventueel contact opnemen met één van de praktijkeigenaren.

Hebt u een klacht over uw fysiotherapeut, en lukt het niet om gezamenlijk tot een oplossing te komen, dan kunt u gebruik maken van een klachtenprocedure. Uw klacht wordt dan door een onafhankelijke commissie behandeld.

Hoe deze procedure in zijn werk gaat staat beschreven op www.defysiotherapeut.com.

Wij willen benadrukken dat een klacht door ons niet gezien wordt als een bedreiging, maar als een kans onze service en dienstverlening verder te verbeteren.

PRIVACYREGLEMENT

Fysiotherapie De Nije Veste verwerkt diverse persoonsgegevens van haar cliënten. Voor een optimale behandeling worden bijzondere persoonsgegevens (BSN, relevante medische gegevens) geregistreerd. Voor identificatie en financiële afhandeling worden persoonsgegevens (NAWE, verzekeringsgegevens) geregistreerd. Zonder deze gegevens kan door ons geen behandeling worden gegeven.

Wij verwerken gegevens voor de volgende doeleinden:

 • Voor zorgverlening
 • Voor doelmatig beheer en beleid
 • Voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en voorlichting (alleen na schriftelijke toestemming en altijd anoniem)

Er vindt in beginsel geen verwerking plaats voor andere doeleinden.

Wij hechten er groot belang aan vertrouwelijk met persoonsgegevens om te gaan, op een correcte wijze en volgens de geldende wetgeving. De belangrijkste wetten op dit gebied zijn de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). De AVG beschermt de privacy en persoonsgegevens. Deze wet verplicht organisaties die met persoonsgegevens werken op een goede manier met deze informatie om te gaan. Naast de AVG zijn er aparte regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan in de WGBO.

Beveiliging en veiligheidsmaatregelen
Persoonsgegevens worden vastgelegd in een dossier in een digitale omgeving, die beveiligd is tegen onbevoegde toegang. Behalve de behandelend fysiotherapeut heeft ook een beperkt aantal andere personen toegang tot de gegevens die in de registratie zijn opgenomen. Dit zijn bijvoorbeeld waarnemers, andere fysiotherapeuten in de praktijk, stagiaires en administratieve krachten. Al deze personen hebben een geheimhoudingsplicht. Zij zijn verplicht om vertrouwelijk om te gaan met persoonsgegevens.

Gegevens van cliënten worden nooit zonder toestemming aan derden verstrekt, ook niet aan naaste familie. Ook na overlijden worden de gegevens niet openbaar gemaakt. Wanneer het voor (wetenschappelijk) onderzoek van belang is dat gegevens wél tot personen herleidbaar zijn, zullen deze pas mogen worden verstrekt (aan de onderzoeker) wanneer de cliënt daarvoor toestemming heeft verleend.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor een goede zorgverlening. Medische gegevens moeten volgens de wet minstens 15 jaar worden bewaard, of zoveel langer als redelijkerwijs nodig is om verantwoorde zorg te kunnen leveren.

Telefonie
Wij registreren alle ingaande en uitgaande telefoongesprekken, met informatie over telefoonnummer, datum, tijdstip, duur en wachttijd. Daarnaast worden gesprekken soms opgenomen voor leerdoeleinden. De opgenomen gesprekken en registraties worden maximaal 3 maanden bewaard.

Internet
Fysiotherapie De Nije Veste hecht groot belang aan de privacy van de gebruikers van haar website. Op de website zijn een disclaimer en ons cookiebeleid te vinden.

Rechten van de cliënt
Al onze cliënten hebben rechten ten aanzien van hun persoonlijk dossier als ook de persoonlijke informatie. Er bestaat het recht:

 • te weten of en welke eigen persoonsgegevens wij verwerken en met welke doeleinden
 • op inzage in en een afschrift (kopie) van de eigen gegevens die zijn verwerkt
 • op veranderen, aanvullen of verwijderen van de eigen gegevens
 • op vernietiging van het eigen dossier (dit is aan wettelijke voorwaarden gebonden)

Wie gebruik wil maken van bovengenoemde rechten, kan dit mondeling of via het contactformulier op onze website kenbaar maken. Belangen kunnen ook behartigd worden door een vertegenwoordiger (zoals een schriftelijk gemachtigde, curator of mentor).

Indien de praktijk niet op de juiste manier met persoonsgegevens omgaat, kan dit via de geldende klachtenregeling binnen de praktijk kenbaar gemaakt worden. Zie daarvoor de praktijkbrochure e/o de klachtenregeling.

AFSPRAAK

PER TELEFOON

Voor het maken van een afspraak bel: 033-7210510 (bij voorkeur tussen 08:00-14:00 uur)

AAN DE BALIE

U kunt een afspraak maken aan de receptiebalie (op de tweede verdieping) tussen 08:00-14:00 uur.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*

Geboortedatum*

E-mailadres

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Vraag*

Ik ben me ervan bewust dat door het versturen van dit formulier de hierop ingevulde gegevens worden opgeslagen en uitsluitend worden gebruikt in het proces waarvoor dit formulier is ingevuld.